Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
Onderhoud & Autoservice

Onderhoud & Autoservice

Bij Autobedrijf Kloostra bieden wij een volledig aanbod van onderhoud en autoservice. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij uw specialist in auto-onderhoud. U kunt bij ons terecht voor uw jaarlijkse APK, maar ook voor klein én groot onderhoud. Door uw auto goed te onderhouden levert hij vaak meer op bij inruil. Voordat we een reparatie uitvoeren nemen wij natuurlijk eerst contact met u op om de opties te bespreken. Heeft u vragen over autoservice, of draait rijdt auto niet goed? Neem contact op en plan een afspraak in bij de garage.

Kom langs voor uw jaarlijkse APK. Onze ervaren keurmeester checkt uw auto op veiligheid, milieuvriendelijkheid en de registratie. Hier worden eventuele mankementen gesignaleerd, waarmee u schade op de lange termijn kunt voorkomen.

Wij beschikken over een uitstekende airco– en bandenservice. Wij checken de leidingen en filters van uw airco en houden uw bandenspanning op peil. Ook wisselen we snel en vakkundig uw zomerbanden naar winterbanden en andersom waarbij we de banden ook nauwkeurig balanceren.

U kunt bij ons terecht voor zowel een kleine als grote onderhoudsbeurt. Door uw auto regelmatig langs te brengen voor een onderhoudsbeurt, blijft u veilig rijden en verlengt u de levensduur van uw auto en voorkomt u eventuele hoge reparatiekosten in de toekomst.

Persoonlijke en servicegerichte aanpak

Bij Autobedrijf Kloostra garanderen we een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Onze ervaren monteurs beschikken over de nieuwste apparatuur op het gebied van motormanagement. Hiermee signaleren wij vroegtijdig eventuele mankementen aan uw auto en houden wij deze in topconditie.

Heeft u vragen over ons aanbod in onderhoud & autoservice?

Heeft u vragen over uw jaarlijkse APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt, of wilt u simpelweg meer informatie? Neem contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd