Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
Financiering

Occasion financieren

Wij bieden verschillende opties voor het financieren van uw occasion en denken graag met u mee. Onze ervaren partners bieden verschillende leasecontracten aan. Zo koopt u snel een top tweedehands auto, zonder dat u een grote uitgave hoeft te doen. Wij bieden de kwaliteitsservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs.

Lease een kwaliteitsoccasion

Onze kwaliteitsoccasions zijn in topconditie. Van Mercedes tot Renault, een diesel of hybride, we hebben het allemaal. Wij hebben een breed aanbod aan tweedehands auto’s in verschillende prijsklassen. Bekijk hier het overzicht van occasions.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Financieringsvoordelen kwaliteitsoccasions

Het leasen van een kwaliteitsoccasion heeft een aantal voordelen:

  • Maandelijks kleine bedragen betalen
  • U bent niet in een klap veel geld kwijt

Note: let op, geld lenen kost geld.

Maak een proefrit!

Kom een proefrit maken in een van onze kwaliteitsoccasions! U bent van harte welkom in ons bedrijf in Sint Annaparochie. Wij raden u aan van tevoren een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat uw occasion klaarstaat op het moment dat u arriveert. Dit bespaart u weer tijd, en hierdoor houden wij meer tijd over om van allerlei zaken met u te bespreken zodat u met een goed gevoel terug naar huis gaat.

Heeft u vragen over het financieren van een kwaliteitsoccasions?

Bent u geïnteresseerd in het financieren van een van onze occasions? Wilt u een proefrit inplannen? Of wilt u simpelweg meer informatie? Neem contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd

Proefrit aanvragen

Kies een datum
Kies een tijd