Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
/
Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhouds-beurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op vele onderdelen en waar nodig bijgevuld en bijgewerkt. Hierdoor blijft u veilig en comfortabel rijden en voorkomt u eerder grote schade gevallen of pech onderweg. Kom langs bij onze garage in Sint Annaparochie voor een vakkundige kleine onderhoudsbeurt: van de accu’s, de verlichting en katalysator tot de schokdempers! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Waarom een kleine onderhoudsbeurt?

Door regelmatig een kleine beurt uit te voeren, verlengt u de levensduur van uw auto en blijft u veilig op de weg. Met een kleine onderhoudsbeurt signaleren wij slijtage aan uw auto vroegtijdig. Zo kunt u zorgeloos en veilig blijven rijden.

Wanneer heeft uw auto een kleine onderhoudsbeurt nodig?

Of uw auto toe is aan een kleine onderhoudsbeurt hangt van een aantal zaken af, zoals de leeftijd van uw auto en het aantal gereden kilometers. Wij adviseren u een beurt in te plannen na iedere 20.000 kilometer of 1 jaar. Wij raden aan om klein en groot onderhoud jaarlijks met elkaar af te wisselen. Zo voorkomt u onnodige reparaties.

Wat doen wij tijdens een kleine beurt?

Bij een kleine onderhoudsbeurt checken wij uw auto op vele punten. Hierbij hoort een olieservice en een inspectieservice. Ook vullen wij alle vloeistoffen af, controleren wij uw accu, distributieriem, interieurfilter, remvloeistof en andere onderdelen. Tot slot lezen wij uw auto uit om eventuele storingen te signaleren en resetten wij de digitale service melder. Als een van onze vakmensen ziet dat een onderdeel van uw auto aan vervanging toe is, dan nemen wij contact met u op. Wij bespreken dan eventuele opties waarna wij u een prijsopgave sturen. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.

Kosten kleine onderhoudsbeurt

De kosten van een kleine beurt variëren per type auto, maar ook de staat van de auto. Indien er onverwachte kosten opduiken tijdens de controle, nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u van tevoren een prijsindicatie om zo onaangename verrassingen te voorkomen. Tevens beschikt u over gratis vervangend vervoer.

Voor een vrijblijvende offerte van een kleine beurt kunt u contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor Autobedrijf Kloostra in Sint Annaparochie?

Bij Autobedrijf Kloostra beschikken we over de nieuwste gereedschappen en uitleesapparatuur. Gecombineerd met onze kennis en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft.

Wij verrichten onderhoud op alle merken en modellen. We maken uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit-onderdelen die precies bij uw auto passen

Heeft u vragen over een kleine beurt?

Wilt u weten of uw auto al toe is aan een kleine beurt? Wilt u een kleine beurt inplannen, of wilt u simpelweg meer informatie? Neem contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd