Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
/
Aircoservice

Aircoservice

Een goedwerkende airco is essentieel voor een fijne rijervaring. Laat uw airco dus regelmatig nalopen. Bij Autobedrijf Kloostra beschikken we over een uitstekende aircoservice die garandeert dat uw airco naar behoren blijft werken. We controleren de compressor, de leidingen, de filters en voeren een temperatuurmeting uit. Zo blijft u koel, zelfs in de zomerse hitte. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Waarom moet u uw airco laten controleren?

Een goedwerkende airco is enorm belangrijk. Laat uw airco dus regelmatig nalopen. Een airco zorgt namelijk niet alleen voor een fijne temperatuur, maar voorkomt ook dat de ramen beslaan. Ook gaat het onaangename geurtjes tegen en het zorgt voor de juiste luchtvochtigheid in uw auto. Gebruik uw airco dus zowel in de zomer als in de winter.

Hoevaak heb ik aircoservice nodig?

Een aircosysteem is nooit volledig gasdicht. Wij raden u dan ook aan om een keer per twee jaar een aircoservice uit te laten voeren. Dit verzekert u van een goedwerkende airco. Ook voorkomt u hiermee dat het koudemiddel in de airco te laat wordt bijgevuld en zo de airco compressor beschadigd. Met een aircoservice behoedt u uzelf voor een dure reparatie.

Aircoservicepakketten

Bij zowel een grote als een kleine beurt wordt uw airco standaard volledig gecheckt. Is er een aircoservice nodig of zijn er mankementen, dan nemen direct contact met u op.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze aircoservice of wilt u ons overzicht inzien van onderhoud en autoservice? Neem contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd