Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
/
APK-keuring

Laat snel en vakkundig uw APK-keuring uitvoeren door onze garage in Sint Annaparochie. Wij adviseren de keuring 2 maanden voordat uw laatste APK-keuring verloopt in te plannen. Zo voorkomt u onveilige situaties of een boete. Tijdens de Europees wettelijk verplichte keuring checken we uw auto op veiligheid, milieuvriendelijkheid en registraties en geven we vrijblijvend advies voor eventueel onderhoud en autoservice. Is het weer tijd voor uw APK-keuring? Plan hier een afspraak in, de koffie staat klaar!

Wat wordt er gekeurd tijdens de APK (Algemene Periodieke Keuring)?

Een APK-keuring gebeurt op drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK-keurmeester checkt per onderdeel de volgende zaken:

Verkeersveiligheid

Milieu

Registratie

Na de keuring ontvangt u een rapport met het eindresultaat van de keuring, of de auto is goedgekeurd en wat eventuele mankementen zijn. Hierna kunnen we de reparatieopties bespreken indien deze van toepassing zijn.   

Auto niet door de APK-keuring gekomen: wat nu?

Het kan gebeuren dat uw auto niet door de keuring komt doordat het voertuig mankementen heeft. In dit geval nemen onze vakbekwame monteurs contact met u op. Hier bespreken we eventuele reparatie-opties. Zo weet u waar u aan toe bent en voorkomen we ongewenste verrassingen.

De kosten van een APK

De kosten van een APK verschilt per type auto:

Wij raden het aan om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. De APK is namelijk gratis bij een grote onderhoudsbeurt. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat uw auto ieder jaar glanzend door de APK komt.

Wanneer moet ik mijn auto APK laten keuren?

Het verschilt per voertuig, bouwjaar en brandstofsoort wanneer de auto APK gekeurd moet worden. Check het simpel en snel via de website van de RDW. Als uw APK nog maar twee maanden geldig is, raden wij u aan om een afspraak in te plannen. Zo voorkomt u mogelijke boetes en blijft u veilig rijden.

Heeft u vragen over uw jaarlijkse APK?

Verloopt uw APK bijna? Heeft u vragen over uw jaarlijkse APK, interesse in een onderhoudsbeurt, of wilt u simpelweg meer informatie? Neem contact met ons op! Onze medewerkers staan je graag te woord.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd