Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
/
Bandenservice

Bandenservice

De bandenservice van Autobedrijf Kloostra garandeert u van optimaal grip op de weg, minder brandstofverbruik en minimaal bandenslijtage. Zowel het checken van de bandenspanning, lucht bijvullen als bandenwissel verzorgen we snel en vakkundig voor u. Maak hier een afspraak en kom langs in onze garage in Sint Annaparochie.

De noodzaak van een jaarlijkse bandenwissel

Het is van groot belang dat u ieder seizoen met de juiste banden rijdt. Plan daarom optijd uw bandenwissel en/of bandenservice in. Zo bespaart u op brandstofkosten en voorkomt u slijtage maar rijdt u bovenal een stuk veiliger. Winterbanden hebben namelijk een minder goede wegligging en een langere remweg bij temperaturen boven de 7°C graden in vergelijking met zomerbanden.

Richtlijnen bandenwissel

U kunt daarom de volgende richtlijnen aanhouden: bandenwissel van zomer naar winterbanden: oktober/november. Bandenwissel van winter naar zomerbanden: maart/april.

All-season banden

Ervaar het gemak van de all-season band en bespaar jaarlijks twee bandenwissels. Deze band is geschikt voor alle weersomstandigheden en is een kruising tussen de zomer- en winterband. Ook heeft deze band, afhankelijk van het merk, een goedkeuring voor een winterse reis naar het buitenland.

Het balanceren van uw autobanden

Als wij de banden van uw auto verwisselen of vervangen, balanceren wij de banden opnieuw. Dit doen wij om een optimale rijervaring te garanderen. Zo wenden we trillingen en slijtage van banden en wielophanging af.

Het vervangen van uw autobanden

Bij uw jaarlijkse APK, kleine of grote onderhoudsbeurt worden uw banden standaard gecontroleerd door onze vakmensen. Bij zo’n controle kan blijken dat uw banden aan vervanging toe zijn.

 

Dit is het geval als het profiel van uw banden versleten is tot 1.6 mm, als het karkas van één van de banden beschadigd is, of wanneer u een lekke band of ongelijke slijtage heeft.

Heeft u vragen over uw autobanden?

Heeft u vragen over een bandenwissel, het balanceren van uw autobanden, bandenvervanging of wilt u gewoon meer informatie? Neem contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd