Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
/
Grote onderhoudsbeurt

Grote onderhouds-beurt

Vakkundige en professionele, grote onderhoudsbeurt en controle op vele onderdelen. Ga veilig de weg op; kom langs bij Autobedrijf Kloostra in Sint Annaparochie voor het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt aan uw auto. Naast een olieservice vervangen we ook alle filters van uw auto en vullen we diverse vloeistoffen aan. Wanneer een onderdeel van uw auto vervangen moet worden, nemen we altijd eerst contact met u op. Klik hier om een afspraak in te plannen.

Waarom een grote onderhoudsbeurt?

Waarom is een grote onderhoudsbeurt eigenlijk belangrijk? Een grote onderhoudsbeurt is essentieel als u veilig en comfortabel wilt blijven rijden en hoge reparatiekosten wilt voorkomen. Met regelmatig onderhoud verlengt u tevens de levensduur van uw auto. Door eventuele gebreken vroegtijdig te verhelpen, geniet u langer van uw voertuig en behoud hij beter zijn waarde bij inruil. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Wanneer heeft uw auto een grote onderhoudsbeurt nodig?

Of uw auto toe is aan een grote onderhoudsbeurt, is afhankelijk van een aantal zaken: zo speelt de leeftijd van uw auto een grote rol en het aantal gereden kilometers. Wij adviseren u iedere twee jaar een grote beurt in te plannen óf na iedere 30.000 gereden kilometers. Wij raden aan om groot en klein onderhoud jaarlijks met elkaar af te wisselen. Zo voorkomt u onnodige reparaties.

Wat doen wij tijdens een grote onderhoudsbeurt?

Onze monteurs controleren uw auto op alle essentiele onderdelen, voornamelijk onder de motorkap, de buiten- en binnenkant. Denk hierbij aan de controle van de distributieriem, het vernieuwen van de olie, het oliefilter en alle andere filters en het inspecteren van de remblokken en remschijven. Daarnaast vullen we alle vloeistoffen in uw auto bij en controleren we de accu. Tot slot lezen we uw auto uit, om zo eventuele storingen te signaleren en resetten wij de digitale service melder.

Grote onderhoudsbeurt = gratis APK!

Laat tijdens een grote beurt gelijktijdig een APK uitvoeren. Deze is gratis inbegrepen bij een grote beurt!

Kosten grote onderhoudsbeurt

De kosten van een grote beurt variëren per type auto en type model en zijn tevens sterk afhankelijk van de huidige staat van de auto. Indien er onverwachte kosten opduiken tijdens de controle, nemen wij contact met u op om mogelijkheden te bespreken. Wij geven u van tevoren een prijsindicatie om zo onaangename verrassingen te voorkomen.

Voor een vrijblijvende offerte van een grote beurt kunt u contact met ons opnemen.

Hoelang duurt een grote onderhoudsbeurt?

Een grote beurt bij Autobedrijf Kloostra duurt gemiddeld tweeënhalf uur. Breng uw auto ’s ochtends, dan staat hij aan het einde van de dag weer voor u klaar. Tevens kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

Een grote beurt bij Autobedrijf Kloostra

Waarom zou u kiezen voor een grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Kloostra? Heel simpel: Wij leveren de kwaliteit van een dealer, voor een scherpe prijs. Bij Autobedrijf Kloostra beschikken wij over de nieuwste gereedschappen en uitleesapparatuur. Gecombineerd met onze kennis en jarenlange ervaring is uw auto bij ons in vertrouwde handen.

Wij verrichten onderhoud aan alle merken en modellen. We maken uitsluitend gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen.

Heeft u vragen over een grote beurt?

Wilt u weten of uw auto toe is aan een grote beurt? Wilt u een grote beurt inplannen, of wilt u simpelweg meer informatie? Neem contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd