Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
/
Storingsdiagnose

Storings-diagnose

Storingsdiagnose

Geeft uw auto een storing aan in het dashboard? Kom dan voor een storingsdiagnose naar onze garage in Sint Annaparochie. De auto’s van tegenwoordig zitten vol met elektronica. Het hart van deze elektronica is het computer met een geheugen, deze registreert storingen en zorgt ervoor dat alle elektronica naar behoren werkt. Meestal loopt dit foutloos, maar als zich een probleem opdoet wordt dit in vrijwel alle auto’s aangegeven op het dashboard. Neem contact met ons op om de storing van uw auto te bespreken of om een afspraak in te plannen.

Hoe weet u dat er sprake is van een storing?

Ziet u een lampje branden op uw dashboard, of hoort u waarschuwingsgeluiden? Dan is er waarschijnlijk sprake van een storing. Het elektrische geheugen van uw auto heeft een fout in het systeem gediagnosticeerd. In de instructie- en gebruiksaanwijzingdocumenten van uw auto kunt u vaak de betreffende storing opzoeken. Let op: rijd niet te lang door met een storing en bel ons direct. Wij kunnen de urgentie van de storing direct inschatten en u adviseren.

Wat is een storing?

Een storing doet zich voor als het elektrische geheugen van een auto een fout registreert in de elektronica van de auto. Er zijn vaak meerdere oorzaken voor een storing. Zo kan er bijvoorbeeld een fout zitten in de accu die een fout veroorzaakt in de rest van de elektronica.

Wat doet u in geval van een storing?

Het is niet verstandig om door te rijden met een storing. Kom dus snel bij ons langs! Bij Autobedrijf Kloostra gebruiken we de nieuwste uitleesapparatuur om te zien waar de oorzaak van de storing zit. Als wij weten waar de storing vandaan komt, bespreken we de opties met u.  Zo kunt u weer snel en veilig de weg op.

Kosten storingsdiagnose en -reparatie

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het voertuig en de oorzaak van de storing. Als onze monteurs weten waar de fout zit, nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen over een storingsdiagnose?

Heeft uw auto een storing en wilt u langskomen bij onze garage? Of wilt u meer informatie over ons aanbod in autoservice?

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd