Google Reviews

autobedrijf kloosta - logo
/
Over ons

Bij Autobedrijf Kloostra combineren wij een enorme passie voor auto’s en techniek met meer dan 30 jaar ervaring binnen de autobranche. Bij ons staat kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid centraal. Wij leveren, onderhouden en repareren uw auto op dealerniveau; tegen een betaalbare prijs.

Waar wij voor staan:

Wij beschikken over een grote database met vaste, tevreden klanten.

Bij ons staat u centraal. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing!

Wij lopen samen met u het hele proces door.

Bij Autobedrijf Kloostra staan kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid voorop. Wij leveren, onderhouden en repareren uw auto op dealerniveau, maar dan tegen een betaalbare prijs.Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van occasions, onderhoud, reparatie en storingsdiagnose aan personenauto’s en bedrijfsauto’s. 

Wij beschikken over de meest moderne apparatuur om zorgvuldig aan uw auto te kunnen werken. Ook delen we binnen het bedrijf een grote passie voor klassieke auto’s en verzorgen wij het onderhoud daarvan. U bent dus ook met uw klassieke auto / hobby-auto van harte welkom. 

Kom kennis maken met ons team! U bent van harte welkom voor een kop koffie in onze garage aan De Wissel 12 in Sint Annaparochie.

Het Team

Feiko Kloostra

Feiko’s interesse voor auto’s startte al vroeg. Na de MTS-autotechniek begon Feiko als garagemonteur. Na 10 jaar binnen de autotechniek richtte Feiko Autobedrijf Feiko Kloostra op, gelegen aan de wissel in Sint Annaparochie. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar een begrip in de omgeving en ver daarbuiten.

Siebrand Kloostra

Zoon Siebrand Kloostra rende als klein jongetje rond door de zaak van zijn vader en erfde de technische kennis en vaardigheden van zijn vader. Hij volgde studies in de techniek en de commercie.  Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de Automotive branche trad Siebrand in 2021 binnen bij het familiebedrijf.

“Mijn vader en ik hebben onze kennis, krachten en vaardigheden gebundeld en de mooiste dingen uit de keukens van de afgelopen jaren bij Autobedrijf Kloostra samengevoegd om u van dienst te kunnen zijn.”

Siebrand Kloostra

Kom gezellig langs!

Heeft u vragen over een onderhoudsbeurt of een occasion, of wilt u simpelweg meer informatie? Neem contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0518 40 27 50, of een WhatsAppbericht sturen naar 06 153 14 862. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie bij ons op de zaak!

Team Autobedrijf Kloostra
Feiko, Siebrand, Benny en Bauke

Afspraak maken

Kies een datum
Kies een tijd